Dagens Länk.Här är en länk till en mycket bra skriven krönika av Alex Schulman.

Vad tycker ni?Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja det var bra skrivet av honom. Det är inte lika överdrivet här i stan. Om de häller ut öl över varann det må väl vara, men att hälla ut över de som går på gatorna, eller kasta burkar på bilar. Det är ju inte klokt. Att läsa om tjejen som var så full att hon inte märkt att hon visade ena bröstet, ja vad säger man? Vilken ångest när man kommer på det, eller får reda på det efteråt. Det är en sak att dricka på studenten, men att göra det till en fyllefest känns inte riktigt ok.

2010-06-12 @ 14:02:45
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, här i Stockholm har det helt spårat ur för många... Tycker det är helt okej att det dricks och festas. Men här är det rena fylleslagen på många håll. Pissas från flaken ner på andra bilar... Hälls ut öl på folk på trottoarerna så barnvagnar och gamla människor har fått på sig... Och mycket annat som har hänt... Förut var det mer lagom drickande, sång och glädje! Men tyvärr inte numer för många.

2010-06-12 @ 14:07:33
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Usch vad grisit att pissa från flaket. Står släkten och tittar på flaken hos er också? Här är det bara på avslutningsdagen som lastbilarna kör omkring, efter avslutningstalet i skolan. Så det var bara igår, och det rör sig om 2-3 timmar. Familjen och släkten samlas på gågatorna i stan och där kör lastbilarna runt.Tror inte ens att de häller ut öl här, tack och lov.

2010-06-12 @ 15:46:37
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Här åker dom flesta familjerna hem efter mottagandet på skolgårdarna. Dom åker hem och förbereder inför mottagningen. Och ungarna åker runt på flaken i stan.Har till och med hört föräldrar som typ "skryter" om hur fulla deras barn har varit när dom kommer hem... Och hur många "pizzor" dom har lagt... Så sorgligt...

2010-06-12 @ 23:07:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Att det finns såna föräldrar, det är ju helt sjukt! Ja det var verkligen sorgligt. Inte konstigt att barnen blir sådär då direkt.. Tror att det är bra att föräldrarna och släkten står och tittar på här i stan när de åker runt på lastbilarna, det är ändå en ganska liten stad och de flesta vill nog inte skämma ut sig inför föräldrar och släkt.Vad är det för fel på de som är så grisiga? Har de inte vett att skämmas?

2010-06-13 @ 01:51:04
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, det är sorgligt med såna föräldrar... Och med såna ungdomar... Förstår inte varför det har blivit så här...

2010-06-13 @ 08:51:18
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0