"Ett perfekt offer" (Hurting Distance) av Sophie Hannah - 2010 (2007) - Bok---------    

Recension av boken: "Ett perfekt offer" (Hurting Distance) av Sophie Hannah - 2010 (2007) (Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

---------


"För tre år sedan råkade Naomi Jenkins ut för någonting som var så hemskt att hon inte sa ett ord till någon om det.

Nu har Naomi ytterligare en hemlighet: sin älskare. När Robert försvinner vet Naomi att någonting måste ha hänt honom. Men polisen är inte lika övertygad, i synnerhet som hans hustru hävdar att han inte alls är försvunnen.

Naomi är desperat. Ifall hon inte kan övertyga polisen om att Robert svävar i fara kommer hon att övertyga dem om att han utgör en fara för andra. Då blir de tvungna att leta efter honom.

Naomi har förmåga att i detalj beskriva en psykopats handlingar. Det enda hon behöver göra är att gräva upp den traumatiska händelsen ur sitt eget förflutna ...

Sophie Hannahs första psykologiska thriller "Lilla hjärtat" fick ett mycket positivt mottagande. I "Ett perfekt offer" ger hon ett hypnotiserande porträtt av ondskan tätt inpå oss och befäster sin ställning bland dagens bästa författare av spänningslitteratur.
"

 

(Kopierat från adlibris.com)


---------

För knappt ett år sedan så läste jag Sophie Hannahs första bok "Lilla hjärtat". Här är en länk till min recension på den.

Och nu har jag läst uppföljaren "Ett perfekt offer".

"Ett perfekt offer" påminde mycket om "Lilla hjärtat". Lite mer av en psykologisk thriller än en kriminalroman. Den var inte direkt förutsägbar. Och den var spännande och bra. Kan rekommenderas.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------   

Betyg:  3,5 av 5.  

---------

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Bra Böcker.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------     Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0