"Law Abiding Citizen" - 2009 - Film - Dvd"Law Abiding Citizen" - 2009 - Genre: Thriller

"Clyde Sheltons liv slås i spillror när två inbrottstjuvar mördar hans familj. Bevisningen är svag och åklagaren Nick Rice satsar på en uppgörelse som innebär döden för den ene och ett lindrigt straff för kompanjonen. Men Shelton ser utgången som ett hån och tio år senare återvändar han för att sätta en lika genial som galen plan i verket. En hämnd av episka proportioner, som inte bara riktas mot den frigivne mördaren, utan mot alla inblandade i rättegången..."

(Kopierat från Lovefilm)

Det här var en mycket bra thriller. Bra skådespelare med Gerard Butler och Jamie Foxx i huvudrollerna. Filmen var mycket spännande, med en hel del blod, mord och våld. Men också mycket mening och djup var det i den.

Betyg: 4 av 5

(Länk till filmen på Moviezine, som alltid skriver utförliga och bra recensioner)

Filmens trailer:


Kommentarer
Postat av: Petra

Jag gillar Gerard Butler och såg din recension på facebook när ni sett filmen så vi hyrde den i söndags och såg. Den var lite läskig på sina ställen (huuu att ligga där och se sig själv bli söndersågad) men väldigt bra.Tack för tipset!

2010-06-08 @ 21:59:36
URL: http://petrasurrar.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Petra: Kul att du också gillade filmen! Och den var faktiskt lite läskig... Inget för känsliga direkt. Och Gerard Butler är ju så bra! (Och snygg!) :-D

2010-06-09 @ 14:46:34
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0