Recensionsbok nummer 81.



Recensionsbok nummer åttioett är boken "Paganinikontraktet" av Lars Kepler från Bokförlaget Albert Bonniers Förlag.



Kommentarer
Postat av: Kristina Simar

Den tänker jag INTE läsa, men tala gärna om vad du tycker om den.

2010-06-30 @ 18:43:02
URL: http://blogg.passagen.se/krisim
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Kristina Simar: Ja, jag kommer ihåg att du inte tyckte om Hypnotisören, till skillnad från mig! Recension kommer den 15 juli!



(Såg förresten att vi tyckte rätt olika om "Svedd" också!)



2010-06-30 @ 18:47:45
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hörrudu Bimsan, du är LYCKLIGT LOTTAD! Jag är jätteavundsjuk:-) Gav Hypnotisören en femma! bra:-)

2010-06-30 @ 19:02:25
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, jag vet att jag är mycket lyckigt lottad som får alla dessa recensionsböcker! Jag är otroligt glad och tacksam över det!



Jag gav Hypnotisören 4,5 i betyg!

2010-06-30 @ 19:46:13
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det förstår jag att du är:-)!!! Jag måste vänta tills den 14e innan jag kan köpa boken, bohoo!:-)

2010-06-30 @ 20:53:10
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Jag ska nog börja på den i morgon! Bara jag blir klar med min dubbla tegelsten nån gång...

2010-06-30 @ 21:39:07
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Micke

Hej! Har läst din blogg ett tag och såg förut att du gav ut spotifykonton. Du råkar inte ha ett konto över?

2010-06-30 @ 21:51:07
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Micke: Hej! Jo, jag har en invite kvar. Skriv din e-mail-adress här i kommentarerna, eller maila mig på bim.k@comhem.se så skickar jag en inbjudan.

2010-06-30 @ 21:55:09
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, dubbla tegelsten.... jag är riktigt nyfiken på vad du ger den i betyg! Kikade förresten in på dina recensioner igen, de är verkligen till nytta. Måste besöka biblioteket i morgon:-)

2010-06-30 @ 21:59:18
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Men den är faktiskt BRA! Bara alldeles för tjock..



Kul att du gillar min recensioner så mycket! Det glädjer mig verkligen! :-D

2010-06-30 @ 22:02:44
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

Den där boken är som följetong i DN just nu.

2010-06-30 @ 22:08:39
URL: http://violavamp.webblogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Viola Vamp: Ja, min pappa, som har prenumererat på DN i typ hundra år, sa det. Han följer den, och sa att det var femtio avsnitt.

2010-06-30 @ 22:12:47
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Micke

Tack bim!

2010-06-30 @ 22:46:38
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Micke: En Invite är skickad! Varsågod! :-D

2010-06-30 @ 22:52:15
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0