Dagens Dagbok – Lördagen den 27 mars 2010 – Eftermiddagen.


Jimmy vaknade och gick upp vid tolvtiden. Då blev det frukost för honom, och lunch för mig. Och en fika och en pratstund.

 

Borzko kom sen hem från gymmet vid ettiden. Han åt då också lunch, och en fika blev det då också.

 

Sen så höll både jag och Borzko på här hemma och fixade med lite allt möjligt. Borzko var ute en sväng i några ärenden också.

 

Jenny hade beställt väckning klockan fyra, och det fick hon. Sen så åt hon ”frukost” då vi andra tre samtidigt åt middag. En fika och en lång pratstund blev det för oss alla fyra tillsammans också. Mysigt att sitta alla fyra och prata tillsammans, för det blir tyvärr inte så ofta, även om vi nu bor här alla fyra.

 

 


Kommentarer
Postat av: Kristina Simar

Jag känner igen det där om mattider. Caroline har ju också flyttat hem igen, när det tog slut med sambon. Men tyvärr är det sällan vi äter tillsammans. Josse ska hit och Caroline ska dit. Och då känns det ofta inte roligt att lägga ner en massa tid för matlagning bara till Ron och mig. Men som du säger, de gånger vi sitter vid matbordet allihopa är det riktigt trevligt. Ha en trevlig lördag/Kristina

2010-03-27 @ 18:36:18
URL: http://blogg.passagen.se/krisim
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Kristina Simar: Ja, man får njuta rejält av dom stunderna som blir! Kvalitet istället för kvantitet! ;-)Ha en trevlig lördagskväll du också! Här blir det först "Körslaget" och sen en dvd-film! Kram! :-D

2010-03-27 @ 19:11:24
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0