"Körslaget" - Våren 2010 - 27/03.Jaha, då blev den första kören som fick lämna Körslaget, Team Gyllenhammar med körledaren Ralf Gyllenhammar från hårdrocksbandet Mustasch.

Lite synd att han fick lämna som första kör tycker jag. Det hade varit roligt att se vad han hade haft att komma med framöver.

Tycker att alla körerna var bra i går också. Men om jag måste säga någon som skulle ha åkt ut, så säger jag nog Team Strömstedt. Eller i andra hand Team Mojje.

Vad tyckte ni?Kommentarer
Postat av: Snurran

tyckte nog också Strömstedt faktiskt. Sedan tycker jag nästan att bägge som blev utröstade - men på fel sätt - skulle få en chans till :-/ Jobbigt när resultatet blr fel sådär, tyckte så synd om både bägge körerna och om Gry som var tvungen att demetera det hon just sagt...

2010-03-28 @ 16:41:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det blev lite jobbigt för alla inblandade i går... Tråkig situation. Men om båda får en chans till, så kanske det är orättvist mot alla andra körer? För då kanske någon av dom andra åker ut nästa gång istället! Så egentligen borde väl Team Gyllenhammar ändå åka ut kanske...

2010-03-28 @ 16:48:02
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0