"Confessions of a Shopaholic" (En shopaholics bekännelser) - 2009 - Film - Dvd"Confessions of a Shopaholic" (En shopaholics bekännelser) - 2009 - Genre: Komedi

"Becky Bloomwood lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt "Flickan med den gröna scarfen" blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke. Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja vilket leder till oanade komplikationer..."

(Kopierat från Lovefilm)

Jag har läst alla dom fem böckerna, som är utgivna hittills, i Shopaholic-serien om Rebecca Bloomwood, av Sophie Kinsella. Här är en länk till min recension av den senaste boken, nummer fem i serien, "En shopaholic i väntans tider".

Filmen "Confessions of a Shopaholic" som baserar sig på den första boken, var underhållande, rolig, charmig, romantisk, rörande, och helt okej bra.

Betyg: 3 av 5

(Länk till filmen på Moviezine, som alltid skriver utförliga och bra recensioner)

Filmens trailer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0