Dagens Dagbok – Fredagen den 14 maj 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med tre fotografier).


Egentligen jobbdag för mig i dag, men jag hade tagit ut kompledighet i dag, så det blev en ledig dag istället.

 

Mobilen larmade klockan halvåtta, och jag gick då upp och genomgick mina morgonbestyr. Sen så blev det förstås frukost, kaffe, och nyhetsläsning i datorn.

 

Borzko hade gått upp tidigare och åkt iväg för att jobba. Jimmy är ju fortfarande uppe i Norrtälje. Jenny var ledig i dag, men hon skulle sova till elvatiden eftersom hon var ute och festade i natt.

 

Grått och tråkigt här på förmiddagen, och även lite lätt regn. Jag hade ingen lust för någon promenad, så jag tillbringade förmiddagen med mina vanliga tre sysslor: fixande med diverse hushållsbestyr, datorstunder, och bokläsning.

 

Klockan elva så väckte jag Jenny, och när hon åt frukost så åt jag en tidig lunch. Vi satt sen länge och fikade och pratade.

 

Sen vid strax före ett så gick vi båda till Centrum, köpte en bukett tulpaner på Torget, och en Situation Stockholm-tidning, och så gick vi hem till mina föräldrar på ett litet besök.

 

Satt sen där och fikade och pratade i ungefär en timme.

 

När vi kom hem igen så gjorde sig Jenny i ordning, och så stack hon iväg mot T-banan vid tretiden. Hon skulle till jobbet för att jobba extra några timmar i eftermiddag/kväll.

 

Jag återgick till diverse hushållsbestyr, datorstunder, och bokläsning.

 

Tre fotografier från besöket hos mamma och pappa:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0