"Fånge i hundpalatset" av Martina Haag - 2010 - Bok---------    

Recension av boken: "Fånge i hundpalatset" av Martina Haag (2010) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Krönikor / Humor)

---------


"Fånge i Hundpalatset ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Och hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.

Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag semesterar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?

Fånge i Hundpalatset är Martinas femte bok och innehåller både nyskrivna krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Martinas böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar.
"

 

(Kopierat från adlibris.com)


---------

Jag har läst alla Martina Haags fyra tidigare böcker. Hon har gett ut två böcker med krönikor tidigare, "Hemma hos Martina" och "Martina-koden". Båda var mycket roliga och fick en 4 vardera i betyg av mig.

Sen har hon gett ut två stycken romaner, "Underbar och älskad av alla" och "I en annan del av Bromma". Dom fick 3,5 och 3 i betyg.

Den här boken "Fånge i hundpalatset", Martina Haags femte bok, och den tredje boken med krönikor i, var lika bra som dom två tidigare krönikeböckerna tycker jag.

Klart rolig var den, kanske bara lite väl kort och lättläst. Men jag kan helt klart rekommendera den.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------   

Betyg:  4 av 5.  

---------

Denna bok var en recensionsbok från Piratförlaget.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0