Lördagen den 13 november 2010 - 1.


Mobilen larmade halvåtta i morse, som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade klockan halvnio, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr, så åt vi frukost, fikade, och hade en pratstund.

Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna. Och jag gick till Centrum klockan tio när dom öppnade. Handlade sen presenter på Bokia. Det blev en bok och godis till min Pappa i Fars Dags-present. Och två pocketböcker till min syster som födelsedagspresent.



Gick sen hem direkt. Höll sen på och varvade med mina tre vanliga sysslor här hemma. Jag fixade och grejade med diverse hushållsbestyr. Jag satt lite med datorn. Men mest så läste jag i en ny recensionsbok: "Där jag kommer från" av Per Wirtén.



Borzko kom sen hem från gymmet vid halvettiden. Då blev det lite lätt lunch, en fika, och en pratstund. Efter det så satte sig Borzko också och läste i sin bok.



Vid tvåtiden så kommer Borzko att sticka iväg. Han ska möta upp med några kompisar vid Globen. Sen ska dom gå och äta pizza och dricka några öl. Och klockan fyra sen så ska dom till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll.

Själv så ska jag åka iväg vid halvfyratiden. Ska hämta upp mamma, pappa, Jimmy och Jenny först. Sen ska vi vidare allihopa hem till min syster och hennes sambo, i Sätra. Där ska vi fira båda deras födelsedagar som har varit i veckan. Och vi passar också på att fira pappa på fars dag.



Och jag är lika glad i dag också över mina tulpaner! :-D



Tyvärr så har jag fortfarande lite problem med värk i en tand... :-(

Men i dag har jag i alla fall ingen huvudvärk, och jag känner mig inte lika trött, och fryser inte riktigt lika mycket. Utan "bara" tandvärken. ;-)



Kommentarer
Postat av: Mimmi

Verkligen en härlig tulpan bild..färgerna blev så fina!

2010-11-13 @ 13:08:07
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mimmi: Ja, jag blir så glad varje gång jag ser blommorna! :-D

2010-11-13 @ 13:34:46
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Hoppas ni hade en trevlig kväll :-)

2010-11-13 @ 22:05:41
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Tack! Det hade vi! :-D

2010-11-13 @ 22:36:16
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0