Torsdagen den 4 november 2010 - Kvällen.


Större delen av kvällen så satt jag i vardagsrumssoffan och läste i min bok. Varvade lite med datorstunder också.

Borzko kom hem från jobbet vid halvniotiden. Middag hade han redan ätit tidigare, så han duschade bara och gjorde sig i ordning. Sen så satte han sig också och läste i sin bok.

Jag läste ut boken "Frank - Sanningen om lögnerna" av Frank Andersson & Joakim Langer. Recension på den har jag redan bloggat.

Nu kommer i-landsproblemet som jag har så ofta: att välja ut en ny recensionsbok att läsa. Har tretton stycken som står på tur att läsas nu... ;-)

Och i morgon så är jag LEDIG! Eftersom vi har lugnt på jobbet nu under höstlovsveckan, så passar jag på att ta ut en kompdag i morgon! Det ska bli skönt med en tredagarshelg! :-DKommentarer
Postat av: Junitjej

Så skönt med en ledig dag!!Jag har registrerat mig via min iPhone på Gowalla. Skaffat mig appen. Men jag vet inte hur jag kommer igång. Kan du hjälpa mig?

2010-11-05 @ 09:45:11
URL: http://junitjejen.se
Postat av: annebelle

Ibland är det svårt att välja, det tycker jag också. Igår hade vi extra anledning att fira i familjen när en till av oss fick körkort!

2010-11-05 @ 12:23:26
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Ja, mycket, mycket skönt! :-DGå in här: http://gowalla.com/home Läs och titta där, och fråga mig gärna om det är något du undrar över! :-D

2010-11-05 @ 14:11:53
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Annebelle: Ja, man vill liksom läsa alla på en gång! ;-)Vad roligt! Det är verkligen ett vuxen-steg när man får körkort! :-D

2010-11-05 @ 14:12:43
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0