Söndagen den 17 oktober 2010 - Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.


I morse så gick jag också upp vid halvåttatiden. Och efter dusch, iordninggörande, frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn, så gav jag mig iväg ut på en morgonpromenad vid strax efter nio.

Cirka två minusgrader, lite blåsigt, men strålande sol, var det. Jag hade tänkt mig minst en timmes promenad, men jag fick så ont i fötterna i dag av mina nya stövletter, så det blev bara en halvtimmes promenad.

Här är fem fotografier från promenaden.



När jag kom hem igen, vid strax efter halvtio, så satte jag mig och läste i min bok, i väntan på att Centrum skulle öppna. Jag läste ut boken "Corpus delicti" av Elias Palm.

Vid strax före elva sen så gick jag iväg till Centrum för lite ärenden och lite shopping.

Jag lämnade in mina nya Ecco-stövletter till Skomakaren för utlästning. Dom trycker på mina knölar på fötterna som jag har på grund av artrosen. Jag hoppas verkligen att det blir bättre efter utlästning. För jag tycker så mycket om dom annars.

Sen blev det lite shopping också. Två stycken svarta sjalar + två par leggings + en eyeliner blev det. Alltihopa från Åhléns. Bilder som vanligt i separat shopping-inlägg.

När jag kom hem igen så höll jag på med diverse hushållsbestyr här hemma. Och jag satt även lite med datorn i knäet.

Och sen kom återigen mitt vanliga lilla i-landsproblem: att välja en ny recensionsbok att läsa! Vilken tror ni att jag valde den här gången då?



Borzko var först i Farstahallen och tränade i gymmet. Sen åkte han till jobbet för att hämta hem lastbilen inför morgondagens jobb. Och sen åkte han hem till sin Mamma på sitt vanliga söndagsbesök.



Kommentarer
Postat av: Snurran

NU måste det ha blivit Buthler och Öhrlund - för den vill jag ju snart låna av dig ;-D (eller finns det ännu en emellan den jag läser och den här?)

2010-10-17 @ 20:13:38
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Nej, det blev faktiskt inte den nu heller! Inget "tredje gången gillt" för dig alltså! Läs inlägget högre upp så ser du vilken det blev! ;-D Jag har så mycket andra bra böcker som du kan låna, så du kan nog vänta på "Ares Tecken" ett tag till! ;-)

2010-10-17 @ 20:25:28
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0