Dagens Dagbok – Onsdagen den 1 september 2010 – Eftermiddagen. (Med ett fotografi).


Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen, och gick in en kort stund, och sen så gick jag till Centrum. Jag hade en drop-in-tid på MVC för att ta ett cellprov. Fick vänta i ungefär en kvart, och sen kom jag in. Provet gick ju som vanligt fort att ta, och kändes ingenting.

 

Gick sen direkt hem efter provtagningen. När jag kom hem så rengjorde jag badrumsgolvet… I morse så hade jag nämligen ner en nagellacksflaska på golvet, som givetvis gick sönder… Så jag hade nagellack och glasbitar överallt. Jag tog bort det värsta i morse, men eftersom jag inte ville komma för sent till jobbet, så var det en hel del kvar. Så på eftermiddagen så rengjorde jag klinkersplattorna med aceton. Tack och lov så var det ett ofärgat baslack, och inte mitt svarta nagellack som jag brukar ha till tånaglarna… Tur i oturen!

 

 

Sen så höll jag på och fixade med lite andra hushållsbestyr här hemma. Vid halvfemtiden sen så kom Jimmy hem från jobbet, och då åt vi middag ihop. En fika och en pratstund blev det också.

 

Jag satte mig sen framför datorn för att fixa lite olika grejer. Bland annat så bloggade jag tre bokrecensioner, och la även upp dom på Boktipset, Bokus, och Adlibris. Skickade även länkar på Facebook och till respektive Bokförlag. Och så gör jag med alla bokrecensioner.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0