Söndagen den 7 augusti 2011.


Även i dag så blev det ungefär samma rutiner som i går morse/förmiddag. Jag gick upp halvåtta när min mobil larmade, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade klockan halvnio, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr så åt vi frukost.

En grå, trist, och regnig dag var det här. Den första på mycket länge. Och vi kände för en slapp- och slöardag i dag också, precis som i går.Så vi bara tog det lugnt under morgonen, förmiddagen, och en bit in på eftermiddagen. Läste en hel del i våra böcker bland annat.

Vid ettiden sen så hörde Jimmy av sig. Han tänkte åka till Willys för att storhandla, och ville ha sällskap, och det fick han förstås.

Jag följde med honom, men handlade inte så värst mycket, eftersom vi redan hade det ganska så välfyllt i skåpen hemma. "Bara" sjuhundra handlade jag för i dag.Självscannade gjorde vi båda två. Jimmy åkte på avstämning i dag, men det gick bara bra.

Borzko stannade hemma medans Jimmy och jag var på Willys, för det skulle komma en flyttkartongsköpare till i dag. Femton lådor köpte hon. Sen hade vi bara femton lådor kvar av våra etthundra lådor, och dom ställde vi ut i återvinningsrummet. Kanske att någon tar dom där, annars så får dom åka med i wellpappinsamlingen.

Jimmy släppte av mig hemma, och sen åkte han hem till sig.

Borzko stack sen iväg med en bilen en sväng till OKQ8, för att tanka den och kolla allt på den.

Fortsatte sen vårt slappande och slöande här hemma.

Sen vid halvfyratiden så stack vi iväg med bilen. Både Jimmy, och vi, var pizzasugna, så vi bestämde att vi skulle äta pizza tillsammans hemma hos Jimmy.

Borzko och jag hämtade upp pizzor på Fagersjö Pizza & Grill, och så åkte vi hem till Jimmy för att äta där.En fika och en pratstund blev det sen.Och så småningom så åkte Borzko och jag hem till Farsta igen.

Då blev det slöande, slappande, och bokläsning en stund igen.

Vid sjutiden sen så satte vi oss och tittade på två avsnitt av "Sons of Anarchy", avsnitt 5 och 6 av säsong 1. Lite gott att äta till blev det också.Sen vid halvniotiden så gick Borzko och la sig för att sova. Hans semester är nu slut, och han har sin första arbetsdag i morgon, och då ska han gå upp redan klockan halvtre...

Jag fortsatte med min bokläsning då när han gick och la sig.

Och så här såg solnedgången ut i kväll.Riktigt mörkt i dag och i kväll. Kändes nästan lite höstlikt... Ställde fram små lampor i fönstren i kväll. Hade inte bestämt mig riktigt om jag skulle ha dom eller inte. Började helt utan både gardiner, lampor, och blommor, i fönstren. Men nu i kväll kände jag att jag i alla fall vill ha dom små lamporna i fönstren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0