"Den gode borgmästaren" (The Good Mayor) av Andrew Nicoll - 2010 (2008) - Bok



---------


Recension av boken: "Den gode borgmästaren" (The Good Mayor) av Andrew Nicoll - 2010 (2008) (Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman)

---------


"En förtrollande kärleksroman.

I staden Dot, någonstans på den baltiska kusten, är stadens gode och ärlige borgmästare Tibo Krovic djupt och hemligt förälskad sin sekreterare, den vackra, ensamma och gifta fru Agathe Stopak. I den lugna och prydliga staden finns ingen möjlighet för borgmästaren att uttrycka sin kärlek till fru Stopak. Men en dag råkar hon tappa sin lunch i en fontän, allt förändras och deras liv blir sig aldrig lika igen.

Den gode borgmästaren är en historia om kärlek, förlust, förtrollning, vänskap, fantastisk mat, en blåsorkester, en italiensk häxa, en stor och vidsynt advokat, en tillfällig hund och en biljakt i promenadtempo. Det är en fullkomligt förtrollande roman. Läs den och bli förälskad igen."

(Kopierat från bokus.com)


---------

En lättläst, poetisk, annorlunda, ömsint, rolig, oförutsägbar och bra roman.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Telegram Bokförlag.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  



Kommentarer
Postat av: anonym

Jag brukar aldrig kommentera men måste bara få säga tack för en trevlig blogg och jag får SÅ många boktips härifrån. Har läst så mkt bra böcker tack vare dina tips! Åter igen tack för att du delar med dig!

2011-01-30 @ 15:47:00
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Tack så jättemycket för din kommentar! Jag blir väldigt glad över den! Kul att få veta att mina boktips uppskattas! :-D

2011-01-30 @ 19:03:08
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: andrew nicoll

Thank you for your kind comments. I'm glad you liked the book. It has been astonishing for me that a little story I started to write on the train to work is now published in more than 30 countries and manages to touch people all over the world. Thanks again

Andrew

2011-01-31 @ 11:40:59
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Andrew Nicoll:



(Svarar på svenska, eftersom jag antar att någon översätter till dig, eftersom du kunde läsa min recension. Jag är urdålig på engelska...)



Hej Andrew! Jätteroligt att du kommenterade här! Är det det svenska förlaget som skickar dig recensioner?



Förstår att det måste kännas helt fantastiskt för dig, om boken nu finns i trettio länder! Men det är boken värd! För det är en fin liten historia!



Ser fram emot att läsa mer romaner från dig!



Med vänliga hälsningar från Britt-Marie.



:-D



2011-01-31 @ 15:58:29
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0