Fredagen den 1 juli 2011.


I går kväll så åtog sig Borzko en akut extrakörning upp till Gävle. Så han kom inte tillbaka till Kyl- och Frysexpresen i Årsta förrän klockan tolv på natten. Och eftersom han skulle ha sin lediga dag i dag, så hade han ju ingen lastbil att åka hem i. Utan han skulle åka kommunalt hem. Enligt SL så skulle han då komma hem klockan kvart över ett till Farsta. Men då åkte jag iväg och hämtade honom med bilen istället, och då var han hemma kvart över tolv, en hel timme tidigare. Tänk vilken skillnad det är ibland att åka bil mot att åka kommunalt.



I morse så larmade min mobil klockan halvåtta, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade klockan halvnio, och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr.

Sen blev det frukost, kaffe, och en pratstund.

Vädret här på morgonen och förmiddagen var varmt, cirka tjugotvå grader, men helt igenmulet. Regnat hade det gjort tidigare, men inte när vi satt och planerade dagen.

Vi bestämde oss för att ha en nyttodag, med städning, handling, och lite fixande inför flytten.

Så först satte vi igång med den vanliga veckostädningen. Vi dammsög, torkade golven, skurade badrummet och toaletten, bytte lakan och handdukar, tvättade en massa tvätt, och fixade med lite annat.

När vi sen var klara, så åt vi lite lätt lunch, och tog en fika.

Sen gick Borzko iväg till Centrum för att klippa håret.

Och då satte jag mig på balkongen en stund, med datorn och boken.

När Borzko kom hem igen från frissan, så tog vi båda två bilen till Centrum. Först var vi och hämtade ut min kökspall på Farsta Speltjänst. Sen var vi och hämtade ut en bok, och en ny snarkskena till Borzko, på Hemköp. Vi handlade också en massa olika saker på Apoteket, både till mig och Borzko. Borzko köpte sig också ett nytt mobilfodral (att ha på jobbet) på Clas Ohlson. Och slutligen så handlade vi en massa matvaror, både på Hemköp och Konsum.

Packade upp allt när vi kom hem. Och sen gick vi ännu en gång till Centrum. Den här gången med allt vårt gamla byrålådeguld. Men det har jag redan bloggat om tidigare.

När vi återigen sen kom hem, så höll vi på och fixade och grejade med lite allt möjligt. Middag blev det sen vid femtiden.

Efter det så satte vi oss båda två på balkongen. Borzko läste i sin bok, och jag varvade min bok med datorstunder.

Hela dagen har det varit jättevarmt och skönt, trots att det har varit helt igenmulet nästan hela dagen. Några små korta solstunder bara. En kort regnskur kom det också på den tidiga kvällen. Men ingen åska här alls. Och efter regnskuren blev det mest sol.



Vi kommer nog att sitta här ute på balkongen ett tag till, för det är en mycket skön kväll. Så småningom så går vi väl in och tittar på någon dvd-film.



(Har bloggat sex inlägg tidigare i dag, där det också finns några fotografier. Med tanke på det här tråkiga inlägget utan foton! ;-D)



Kommentarer
Postat av: Snurran

Snällt av dig att hämta Borzko på jobbet, men egentligen tycker man nästan att arbetsgivaren i såna här specialfall skulle bekosta en taxi, när han nu var snäll och ställde upp!

2011-07-01 @ 20:27:44
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Jo, det kan man väl i och för sig tycka kanske.

2011-07-01 @ 22:22:41
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Majsan Ekberg

Snarkskena!??,är det något man kan köpa receptfritt eller? Min man snarkar oxå något otroligt och han köper snarkspray. Men snarkskena har jag faktiskt aldrig hört talas om. Funkar den bra? Så fort någon av ungarna inte sover hemma så får min man sova i deras rum,så jag slipper höra på eländet=((. Kanske vore snarkskena något för honom.

2011-07-02 @ 00:55:15
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Majsan Ekberg: Min man snarkar också något helt otroligt. Han opererade sig för ganska så många år sen, men snarkningarna kom tillbaka efter ett par år. Tror inte dom gör dom operationerna längre, eftersom dom flesta får tillbaka snarkningarna.



Han har sovit med maskin och testat om han har många andningsuppehåll, men det har han inte Bara vanliga högljudda snarkningar.



Snarkspray har han aldrig testat. Olika typer av näsvidgare och liknande har han testat, men dom funkar inte bra på honom.



Men den här snarkskenan fungerar jättebra på honom! Men jag har hört många delade åsikter om den, funkar bra på en del, och inte på andra. Så man får offra en femhundring och chansa.



Men det tycker jag nog att ni ska tycka är värt. För om den fungerar så är den superbra! Vi köper en ny ungefär en gång om året. Men femhundra kronor för att jag ska få en bra nattsömn, det är det värt många gånger om!



Här är en länk till hemsidan: http://www.adactive.se/



Skriv gärna och berätta sen om ni köpte den eller inte, och om det i så fall hjälpte! Och har du fler frågor om den, så skriv igen!



Lycka till! Kram! :-)



2011-07-02 @ 07:55:02
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Majsan Ekberg

Tack snälla för all info och för länken till hemsidan!! Min man andvänder ett spray som heter Silence och det har dämpat snarkningarna jättemycket,men vissa nätter är det ändå så att jag får väcka honom. Sprayet kostar 179 kr (på apoteket) för en flaska med 50 ml och den räcker ett par månader.så 500 för skenan är ju inte farligt. Nu ska jag försöka övertyga min man.....

Återkommer om resultat.



Ha en bra helg! Kram

2011-07-02 @ 09:42:18
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Majsan Ekberg: Ja, Borzko har absolut inga problem med att sova med den i munnen i alla fall. Men det kan ju variera för olika personer så klart.



Ha en bra helg du också! Kram! :-D

2011-07-02 @ 14:58:21
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0