"Irene Huss - 7 - Den som vakar i mörkret" - 2011 - Film - Dvd

    

"Irene Huss - 7 - Den som vakar i mörkret" - 2011 - Film - Dvd

"Två pojkscouter hittar en begravd kvinnokropp på ett ödsligt fält. Irene Huss och hennes team börjar undersöka fallet. Allt eftersom undersökningen fortgår så upptäcker man fler gravar, alla med en begravd kvinnokropp tillsammans med vad som verkar vara ett personligt föremål. Det står nu klart att en fruktansvärd serie-mördare härjar i området. Poliserna är mycket förbryl-lade och hittar inte kopplingen mellan offren förutom att de är medelålders kvinnor. Samtidigt börjar Irene känna sig förföljd..."

(Kopierat från Lovefilm)

Det här är den sjunde filmen om Irene Huss. Vi såg dom sex tidigare filmerna under sommaren 2008. Nu kommer det tre filmer till under sommaren och hösten, och den här, den sjunde filmen, är den första av dom tre. Alla dom sex tidigare filmerna har fått 3 i betyg av mig.

Jag har bara läst en enda bok av Helene Tursten om Irene Huss. Och det är just den här boken, Den som vakar i mörkret. Den fick 3,5 i betyg av mig.

"Den som vakar i mörkret" tyckte jag var bra. Tyckte att den var lite bättre än dom tidigare filmerna. Den var spännande och välspelad. Och jag kan helt klart rekommendera den.

Betyg: 3,5 av 5

Filmens trailer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0