Tisdagen den 19 juli 2011.


I morse så larmade min mobil klockan halvåtta. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade sen klockan halvnio, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr så åt vi frukost och planerade dagen.

Och sen satte vi igång med dagens rensande och packande.

Vi rensade ut bland våra handdukar och lakan bland annat. Helt otroligt vad mycket vi hade! Vet inte hur många sopsäckar vi lämnade på Återvinningscentralen i Högdalen. Och ändå sparade vi en hel del att ha i lastbilen under flytten, att skydda möblerna med.

Packade sen det som var kvar av lakan och handdukar, typ ingenting... Och så packade vi kläder och lite annat från garderoberna i sovrummet.

Sen packade vi ner nästan allting ifrån köket. Vi har bara jättelite saker kvar där nu, bara det som vi måste ha under vår sista vecka här.

Och allt som allt nu har vi packat sjuttiosex stycken flyttkartonger... Vi har tjugofyra stycken kvar. Men jag tror faktiskt att det till och med kan bli några över. För vi har inte så mycket kvar att packa nu. Och det som är kvar, det är sånt som vi vill ha kvar nu under den sista veckan.

I dag slutade vi att jobba redan vid tretiden, eftersom vi ligger så bra till. Och så satte vi oss med varsin bok och njöt av solen på balkongen.

Middag vid femtiden. Och sen fortsatte vi att sitta och läsa på balkongen ända fram till åttatiden.

Då gick vi in och satte igång teven och tittade och lyssande på "Allsång på Skansen".

Efter att programmet var slut så satte vi igång en dvd-film. Det blev filmen "The Fighter".

Och efter att filmen var slut blev det bokläsning igen. Håller nu på med boken "Staden utan kvinnor" av Madeleine Hessérus.Tråkigt med blogginlägg utan fotografier... Ska försöka att skärpa mig i morgon och fotografera lite då. ;-)Åtta (8!) dagar till flytt! :-DKommentarer
Postat av: Anonym

Hur stor är lägenheten som ni ska flytta till? större, mindre? =)

2011-07-20 @ 10:26:02
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Den är mindre, 25 kvm mindre. Nu har vi 88 kvm, och sen kommer vi ha 63 kvm. Nu har vi en 4:a och sen kommer vi ha en 2:a.

2011-07-20 @ 11:31:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0