"Fyra år till" - 2010 - Film - Dvd"Fyra år till" - 2010 - Genre: Komedi, Drama

"Alldeles nyss var folkpartiledaren David Holst Sveriges hetaste politiker, stilig, rolig, populär och självskriven som landets nästa statsminister. Det som såg ut att bli en solklar valseger blir istället ett förödmjukande nederlag och Socialdemokraterna får fyra år till vid makten. När David plötsligt en dag blir kär är inte problemet att han redan är gift. Problemet är att han blir handlöst förälskad i Socialdemokraternas fruktade statssekreterare, Martin. Hur ska David förklara för sin fru och närmaste medarbetare Fia att han blivit kär – i en sosse? "Fyra år till" är en rolig, sorglig, vågad, smart, snuskig och extremt romantisk komedi som visar att kärleken övervinner allt. Och att Ratata är det bästa popband som någonsin funnits."

(Kopierat från Lovefilm)

En rätt så rolig och romantisk svensk film. Tyvärr inte riktigt så bra som jag hade trott att den skulle vara. Men klart sevärd var den i alla fall, med bra skådespelare i rollerna.

Betyg: 3,5 av 5

(Länk till filmen på Moviezine, som alltid skriver utförliga och bra recensioner, och ofta tycker som jag gör!)

Filmens trailer:


Kommentarer
Postat av: Snurran

den har jag sett och jag gillade den ungefär på samma vis som du - trevlig och lättsam film, men ändå med ett visst djup

2011-06-04 @ 17:08:57
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, fast jag trodde faktiskt den skulle vara bättre!

Förra helgen såg jag en väldigt bra film, som jag tror att du skulle tycka om: "Himlen är oskyldigt blå". Kolla in den! http://bim.blogg.se/2011/may/himlen-ar-oskyldigt-bla-2010-film-dvd.html2011-06-04 @ 17:27:12
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Okey, den verkar bra :-)

2011-06-04 @ 19:11:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det var nog en av dom bästa SVENSKA filmer som jag har sett på länge! Extra bra om man var med 1975! Och det var ju även du! Och kanske ännu bättre om man minns Fleming Broman, och/eller har läst hans bok!

2011-06-04 @ 19:55:14
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0