;-/


Jättetrött..

Ont i huvudet..

Ont i halsen..

Ont i öronen..

Hostig..

Snorig..

Myggbettskliande..

Underlivssvampsvidande..

Mensont..

Artrosont i tålederna..

Fryser..


Jag tror att jag tar och går och lägger mig nu..

;-/

 Kommentarer
Postat av: Niclas i göteborg

Krya på dig!!! tänk på semestern! ;)

2011-03-17 @ 12:41:33
URL: http://niclasorebro.blogspot.com/
Postat av: Mia

Hej! :)Visst har du solglasögon som du sätter utanpå dina vanliga glasögon? Alltså som ett par vanliga solglasögon (inte såna där som man fäster på de vanliga glasögonen)..Jag har för mig att du har såna. Tänkte om du kan berätta vad du tycker om dem, vad de kostar, vart du köpt dem osv?? Jag har ju glasögon och funderar att köpa sånadär solglasögon. :)Hoppas du kan svara i min blogg, lättare att hitta svaret då. :)

2011-03-17 @ 14:30:46
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Niclas i göteborg: Tack Niclas! Känner mig faktiskt bättre i dag! Och på semestern tänker jag ständigt! ;-)

2011-03-17 @ 15:52:52
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mia:Hej!Ja, jag har två par. Ett par svarta som jag köpte för nästan tre år sen. Och ett par bruna som jag köpte för ungefär ett år sen.Dom finns att köpa hos alla Optiker. Dom är av märket Polaroid. Kostar runt femhundra kronor. Nu finns det också lite mindre varianter än dom jag har. Men man måste ju prova sig fram med sina egna glasögon. Jag har provat mindre sorter, men dom passade inte över mina glasögon.Jag tycker jättemycket om dom. Dom svarta har jag alltid i bilen, och använder så fort det är sol, både vinter och sommar. Dom bruna har jag inne och hemma och använder mest på sommaren när det är sol. I Thailand nu så hade jag dom jämt.Dom kanske inte är direkt jättesnygga, men helt okej. Mycket bättre än såna som man hänger på. Lätt att ta på och av. Lite klumpiga kanske, men helt okej som sagt var. Så jag kan helt klart rekommendera dom.(Och jag kopierar in det här svaret i din blogg, från min blogg):-D2011-03-17 @ 16:09:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Maria J

Åh din stackare, allt på en gång :-(

Sköt om dig!

Kram

2011-03-17 @ 17:21:33
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Maria J: Men jag mår bättre i dag! Allt är i och för sig kvar, men allt känns ändå lite bättre i dag än i går! Och i morgon så är det ju fredag! ;-DTack ska du ha! Kram! :-)

2011-03-17 @ 17:32:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Mia

Tack så hemskt mycket för din åsikt om solglasögonen :) Jag har tidigare använt vanliga solglasögon, men då kan jag ju inte ha mina vanliga glasögon under. Så funderar på att köpa såna som du har. :)Skaver det bakom öronen eller något? Jag tänkte eftersom man har två bågar (både solglasögonen + glasögonen)

2011-03-17 @ 17:56:18
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mia: Nej, jag tycker inte att det skaver bakom öronen. Men om jag har dom riktigt länge på mig, så kan det liksom bli lite tungt på näsan! ;-)

2011-03-17 @ 18:00:33
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0