Fredagen den 4 mars 2011.


Och även i morse så gick vi upp vid halvsjutiden. Och var vid frukostbuffén vid sjutiden. Och sen satt vi där i nästan en timma och åt, och åt, och åt.



En liten del av det som jag åt i dag.



(Ja, jag veeeet att många tycker att vi är konstiga som går upp så tidigt på semestern. Men vi vill faktiskt det alla fyra. Dom övriga tre i familjen sover oftast en hel del i solstolarna under dagen. Och jag behöver inte mer än sex timmars sömn.)


Lite balkonghäng mellan åtta och nio sen. Och vid niotiden gick vi ner till poolområdet eftersom vi hade bestämt oss för en pooldag i dag. Varannan dag på stranden och varannan dag vid poolen är rätt så bra faktiskt.


Vår balkong är den som är längst ner till vänster.



Jag satt med datorn en stund först, och bloggade ”ikapp”. Laddade upp kort på Facebook också. Efter att jag var klar blev det solande, badande, och läsande.


Lunch blev det sen vid tolvtiden. Det här åt jag i dag.



Här är en av dom trevliga killarna som serverar vid poolen.



Och här är fem bilder till från dagen.



På eftermiddagen så gick vi och tog massage på det stället som ligger precis vid poolen. En timmes massage = 600 BHT = 125 SEK.



Lika underbart skönt med massage var det i dag också.


Gick upp från poolen vid femtiden. Efter att vi alla fyra hade gjort oss i ordning så satt vi på balkongen en stund först.


Och sen gick vi ner ”på stan”. Strosade runt lite först. Och sen så gick vi och satte oss på en restaurang på en tvärgata.


Fyra varmrätter + fyra ris + fyra öl + två läsk + två juice kostade 620 BHT = 130 SEK. Alltså cirka 32 kronor per person. Helt otroligt billigt.



Det här åt jag i dag.



Min juice.



Lite shopping blev det sen efter maten. Och vi strosade runt lite. Så småningom så gick vi hem till hotellet och satte oss på balkongen, och njöt av den underbara kvällen.

 



Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad god den såg ut, din juice! :-P

2011-03-04 @ 18:45:47
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Nilla

Ååååååå vad jag längtar tillbaks, dina bilder är så härliga, och dom gör att jag sitter och letar resor för fulla muggar här :)

Nu kikar jag på postkoden här hemma, och ni ligger säkert och sover gott (eftersom ni snart ska upp i ottan haha ;) skoja bara, men jag tänkte faktiskt att ni var väl hurtiga som är uppe så tidigt på semestern, men det är ju såklart olika vilken tid man vill stiga upp.

Fortsätt och njut, och när du läser detta så ligger jag och sussar gott.

Kram!!!!

2011-03-04 @ 19:44:48
Postat av: Junitjej

Vad härligt ni har det!



Visst är det skönt att kunna ta vara på dagen?

2011-03-04 @ 23:20:53
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, den var mycket god också! Jag beställer ofta "Lemon juice", men det är oftast "Lime juice" då. Fast det spelar ingen roll. Jag gillar alla! :-D

2011-03-05 @ 00:55:26
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Nilla: Haha! Jag förstår att du längtar! Det kommer jag också att göra när jag kommer hem igen! Men nån gång i framtiden så ska jag hit igen!

Ja, vi utnyttjar all tid! Men så har vi ju tidiga kvällar också. Inget party, party precis!

Kram! :-)

2011-03-05 @ 00:56:59
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Ja, det är så underbart! Och vi tar tillvara på varenda minut! :-D

2011-03-05 @ 00:57:54
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0