Lördagen den 12 mars 2011 - Kvällen.


Sista kvällen... :-(

För DEN HÄR gången! ;-)

Gick ner på stan vid sjutiden. En skön och underbart varm kväll som vanligt här. Lite blåsigt. Men inget regn.

Vi gick till "billiga restauranggatan" och gick på en av restaurangerna där.

Så här ledsna såg jag och Jenny ut för att det var vår allra sista middag här...Borzko och Jimmy såg lite gladare ut. ;-)Den sista måltiden blev räkcockail till förrätt. Sen kyckling med cashewnötter till varmrätt. Och slutligen friterad glass till efterrätt.När vi hade ätit klart så promenerade vi bort till Bangla Road. Och gick sen till livemusikbaren Margarita.

Satt sen och lyssnade på det mycket, mycket bra coverbandet som spelar där.På vägen hem till hotellet sen så blev det lite sista shopping.Och sen lite balkonghäng innan sista natten här...Klockan är nu strax över tolv. Och snart ska vi sova. Upp halvsju i morgon. Frukostbuffén vid sjutiden. Sen tillbaka till hotellrummen för att duscha, göra oss i ordning, och packa... Bussen kommer och hämtar oss klockan nio... Sen går planet klockan ett. Och efter tolv timmars flygning, inklusive mellanlandning, så landar vi på Arlanda klockan halvsju på söndagskvällen, svensk tid.

Kommentarer
Postat av: Birgittha Johansson

Önskar er en trevlig resa hem till Sverige! Hoppas att

ni tar lite värme med er hem!kram Birgittha

2011-03-12 @ 18:18:57
Postat av: annebelle

Vemodigt med sista kvällen...Mellanlandning, landar ni i Arabemiraten eller någon stans då kanske. Vi flög direkt den här sista gången, ganska skönt men man får ju inte gå ur och sträcka på benen. Flyg försiktigt!

2011-03-12 @ 18:57:25
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Snurran

Maten såg jättegod ut! Välkomna hem :-)

2011-03-13 @ 10:03:00
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Anonym

Ni verkar vara en härlig familj! :)Förresten jag har tänkt på hur det har fungerat med att blogga, var har ni fått internetuppkoppling ifrån? Har inte det kostat extra mycket?

2011-03-13 @ 10:03:14
Postat av: Nilla

Välkomna hem igen :)

Hoppas att flygresan gått bra och att ni inte möts av allt för mycket kaos iom stamrenoveringen där hemma.

Kram!!!

2011-03-13 @ 11:28:03
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Birgittha: Tack! Resan gick bra! Men värmen lämnade vi tyvärr kvar.. Åh, vad jag frös när vi kom till Arlanda... Kram!

2011-03-14 @ 11:35:52
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Annebelle: Jag hade fel! Vi mellanlandade inte. Jag tog det för givet, eftersom vi gjorde det förra gången, och för att hemresan skulle ta en timme mer än ditresan. Skönt att slippa mellanlanda. Även om det i och för sig är skönt att få sträcka på benen en stund, så är det jobbigt med en start och landning till...

2011-03-14 @ 11:37:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Maten är ALLTID god i Thailand! Och tack ska du ha! Kram! :-)

2011-03-14 @ 11:37:56
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Tack ska du ha! Och det tycker vi faktiskt själva också! ;-DVi köpte trådlös internetuppkoppling på hotellet. Den var rätt så seeeg, och dålig uppkoppling ibland, med många avbrott. Dyrt var det också. Men är man datornördar så är man! Trots priset och det andra, så tycker jag att det var värt det. Så roligt att kunna blogga på plats, istället för i efterhand. Cirka 900:- kronor för två veckor kostade det. Visst är det mycket. Men i det stora hela så blir det inte så mycket.

2011-03-14 @ 11:41:16
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Nilla: Tack! Resan gick bara bra. Och tack och lov inget kaos när vi kom hem. Helt okej med tanke på omständigheterna. ;-D

2011-03-14 @ 11:41:56
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0