Lördagen den 26 februari 2011.


Mobilen larmade klockan halvåtta, efter den femte och sista natten hos Jimmy. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. När jag sen var färdig så väckte jag Jimmy, och vi åt frukost tillsammans.


Jag klippte sen, eller rättare sagt trimmade, håret på Jimmy. Packade sen ihop mina saker som jag hade haft under veckan som jag bodde i Fagersjö. Och så åkte jag hem till Farsta.


Kom hem till Farsta vid tiotiden. Borzko hade då gått iväg till Farstahallen. Han skulle träna en liten stund, men främst gick han dit för att duscha, raka sig, och göra sig i ordning.


Jag kom hem till en lägenhet, utan vatten, och med en skogstoa. Täckpapp och plast överallt. Öppna rör, dålig lukt, lite smutsigt och stökigt.


Sen tillbringades dom följande fyra timmarna med packning och lite andra förberedelser inför resan.


Jimmy kom sen när han var klar med sin packning. Borzko var hos frisören efter gymmet, och sen kom han hem och packade. Jenny fick skjuts hem av Mattias, som stannade en liten stund, innan han åkte hem igen.


Vid tvåtiden sen var alla klara med allt, och vi tyckte att det var lagom att åka iväg. Vi åkte i Jimmys bil, och först åkte vi till långtidsparkeringen i Lindskrog. Parkerade bilen där, och sen åkte vi vidare, i en av deras minibussar, till Arlanda.


Incheckningen var redan öppen när vi kom dit, så vi checkade in direkt, och gick sen genom passkontrollen.


Gick sen direkt till en av restaurangerna där vi åt och drack lite.

 

Sen gick vi till taxfree och shoppade lite.


Och så småningom var det dags att gå till gaten och gå ombord.


Klockan 18.05 skulle planet gå, och vi kom iväg strax efteråt.

 

Och sen väntade en elva timmar lång flygresa. Jag kunde som vanligt inte sova en endaste liten minut... Men dom övriga tre i familjen sov en hel del. Två filmer såg jag under resan, läste lite gjorde jag också. Och vilade lite och försökte att sova, som tyvärr då alltså inte lyckades.

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0