Måndagen den 28 februari 2011.


Våra mobiler larmade klockan halvsju. Vi är alla mycket morgontidiga av oss, och tycker om att gå upp tidigt, äta av frukostbuffén när den är ny och fräsch, och när det är lite folk där. Frukostbuffén är mellan halvsju och tio, och vi kom dit vid sjutiden. Satt sen i ungefär en timme och åt och drack massor. Superbra buffé med allt man vill ha.


Gick sen till rummen och packade våra badväskor, och så gick vi ner till stranden för vårt första besök.


Tog fyra solstolar, två parasoller, och två bord. Det kostade för alltihopa, hela dagen, cirka etthundra svenska kronor. Mycket bra pris.


Helt fantastiskt underbart med det första doppet Indiska Oceanen. Precis lagom temperatur, härliga vågor, fin botten. Helt perfekt allting, men det visste vi ju i och för sig sedan förut.


Jimmy och jag gick på en lång promenad vid strandkanten. Först hela vägen till strandens ände åt hela hållet, och sen tillbaka och till andra änden, och sen till vår plats. Det tog lite drygt en timme.


Låg sen på stranden i ungefär åtta timmar, mellan nio och fem. Fast självklart så låg vi ju inte där hela tiden. Det blev många små turer därifrån och upp mot strandpromenaden och huvudgatan. Toalettbesök och små shoppingrunder blev det förstås. Jenny och jag gick också och tog manikyr och pedikyr hos dom kvinnorna som har sina små ”salonger” på mattor i skuggan av palmer och buskar på överkanten av stranden. Ungefär fyrtio kronor vardera kostade behandlingarna. Otroligt billigt.


Lunchen blev sandwichs på stranden. Vi gick även till Starbucks och köpte iskaffe. Inte så thailändskt precis, utan väldigt amerikanskt och dyrt. Men gott! Och värt priset!


När vi kom hem till hotellet vid femtiden, så blev det förstås dusch och iordninggörande, innan vi gav oss ut för en kväll ”nere på byn”.


Strosande bland alla små stånden/affärerna. Shoppade lite grann. Sen blev det middag. I dag åt jag också någon sorts kycklingwok med grönsaker. Tog en liten starkare variant i dag med curry.


Små småningom så gick vi hemåt. Köpte med oss lite snacks och dricka från en ”Super Market”, och så satte vi oss på balkongen.


Satt där sen och njöt av den underbara kvällen. Gick och la oss vid halvettiden.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0