Söndagen den 27 februari 2011.


Efter elva timmars flygresa landade vi, klockan fem på morgonen svensk tid, men eftersom Thailand ligger sex timmar före, så var klockan elva när vi landade.


Passkontroll, vänta på väskorna, och sen lite väntetid på att alla skulle komma på bussen, tog ungefär en timme. Sen tog resan till hotellet ungefär en timme, eftersom vårat hotell var det sista stoppet. Så ungefär vid ettiden var vi framme på ”Duangjitt Resort & Spa”. Sjutton timmar från dörren i Farsta till dörren på hotellet tog det.


Checkade in på vår otroligt stora hotellanläggning. Det är ett jättestort grönområde, med en jättestor pool, plus två stycken småpooler. Flera olika små hus med vanliga hotellrum, lägenheter, och bungalows. Vi fick två jättefina dubbelrum en bit från receptionen men nära poolen.


Ställde bara in våra väskor på rummen, och sen gick vi direkt till poolen. Helt underbart att känna denna hetta i luften, och det sköna vattnet i poolen. Vi bestämde oss för att bara vara vid poolen den här första korta dagen, och ta första strandbesöket på måndagen.


Vi var vid poolen i några timmar, badade, solade, och bara njöt. Drack lite från vår mysiga lilla poolbar med barstolarna i vattnet. Åt även lite lunch vid den lilla barserveringen.


Så småningom så gick vi upp på rummen och gjorde oss i ordning. Och så gick vi iväg ut på ”stan”.


Eftersom vi hade bestämt oss för att tatuera oss, så gick vi till den tatueringsstudion där Jimmy och jag tatuerade oss för lite drygt fyra år sen. Eftersom vi blev nöjda då, så kändes det bäst att gå till samma nu igen, trots att det finns massor med olika ställen här.


Vi gjorde varsin Smiley på insidan av handleden, som jag tidigare att bloggat både text och bilder om. Fler bilder kommer från tatueringen.


När vi sen var klara så gick vi och åt middag. Jag åt någon sorts thailändsk kycklingwok med grönsaker. Mycket, mycket gott, som maten alltid är här. Maten är alltid så fräsch.


Lite strosande på huvudgatan blev det sen, med lite shopping också.


Sen blev det en tidig kväll hem. Vi var alla trötta, och mest jag, som inte hade sovit en endaste minut under natten innan. Gick och la oss redan vid halvelvatiden.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0