Tisdag Kväll: "Fish Spa", Middag, Ansiktsbehandling, Åskregn! :-)


Efter att jag bloggade DET HÄR INLÄGGET om vår dag, så gick vi iväg ut på "stan" vid sextiden. Vi gick längs strandgatan, som alla typ gör varje kväll här. Där ligger dom flesta små affärer, barer och restauranger. Och även in på alla tvärgator.

Vi stannade först vid ett "Fish Spa". Man sätter sig på en bänk, stoppar ner underbenen i ett stort akvarium med massor med fiskar, och så äter dom upp hudflagor och död hud på fötterna.

Lite läskigt var det, men rätt coolt och kul! :-)



Lite shopping blev det sen, för oss alla fyra. Kläder och smycken blev det i dag.

Sen gick vi och åt middag. Vi åt på den lilla restaurang där vi åt den allra första gången när vi var här i Phuket 2006.

Fyra portioner mat, fyra portioner ris, två stora starköl, en liten starköl, en juice blev det, och det kostade, med dricks, 1200 Baht, alltså ungefär 250 SEK, lite drygt 60 kronor per person. Mycket bra pris på en väldigt god restaurangmiddag!

Jag åt en wok med krabbkött, vitlök, paprika, och lite andra grönsaker.



Efter maten så skiljde vi på oss. Borzko och Jimmy gick på en pubrunda. Och Jenny och jag gick och gjorde en ansiktsbehandling.

Åttio minuters behandling för 600 Bath, alltså cirka 125 SEK. Det var massor med olika behandlingar, bland annat ångbehandling, scrubb, och pormaskborttagning. Jätteskönt var det, och otroligt prisvärt.

Här sitter Jenny och väntar på att vi ska få gå in och lägga oss i behandlingsrummet.



Under tiden som vi låg under behandling, så blev det världens åskväder! Regnet öste ner, och det åskade och blixtrade massor. Borzko och Jimmy mötte upp oss när vi var klara, och sen gick vi hem i regnet till hotellet.

Nu, när klockan är tolv på natten, så sitter vi på hotellet på balkongen. Jenny och jag bloggar lite, och Borzko och Jimmy sitter och dricker öl. Lite mysigt att sitta så här och lyssna på regnet. Varmt ute är det ju ändå. Men vi får ju hålla tummarna för att det är sol i morgon igen! :-)

(Ni läser väl även Jennys blogg? Hon har ju börjat att blogga igen! Och lägger också in massa kort härifrån Thailand!)



Kommentarer
Postat av: Nilla

ååå vad mysigt ni har det, och vad jag längtar tillbaks ;)

Men, måste bara fråga hur ni trivs i Patong??? Vi tog en tuktuk dit en kväll, sen räckte det, det var bara föör jäklans galet livat där???

Vi gillar Karon, precis lagom med allt (för oss :)Njut nu er semester så mycket ni bara kan.

Kram Kram!!!

2011-03-01 @ 18:19:25
Postat av: Viola Vamp

Åååå så härligt det låter! Vill verkligen åka dit jag också nu när jag läser om alla eskapader ni företar er. :)



Kram och ha en fortsatt trevlig vistelse.

2011-03-01 @ 20:13:10
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Postat av: Johanna

Alltså, de där fiskarna ser så äckliga ut... Jag har sett det på några köpcentrum här i London, folk får sitta i sånt "fish spa" mellan affärerna. Skitäckligt. Jag är rädd för djur, och ja, även för fiskar, huh...

2011-03-01 @ 22:05:41
URL: http://idagskablidagen.blogspot.com
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Nilla: Ja, vi har det helt underbart! Precis lika bra som förra gången!



Visst är det ett himla liv här på kvällarna. Men vi är inte så mycket ute om kvällarna. Vi lever rätt så lugnt här. Just Bangla Road kan ju bli lite för mycket på kvällarna. Men samtidigt är det kul med allt folkliv. Och vi har ju bara varit här, så vi har ju inget att jämföra med. Vi älskar det!



Tack! Vi njuter till tusen procent! Jag lovar! Kram! :-D



2011-03-02 @ 02:21:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Anonym

---> Viola Vamp: Ja, det är helt underbart här! Vi stormtrivs! Lika bra som förra gången! Du skulle testa Thailand, Phuket, och Patong Beach någon gång!



Tack! Och det ska vi försöka att ha! Kram! :-)



2011-03-02 @ 02:24:35
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Alltså det var lite äckligt faktiskt också! Och jag är också lite rädd för fiskar! När jag stoppade ner fötterna så fick jag lite panik och satt bara och skrattade hysteriskt. Men sen så vande jag mig lite. Och det var lite kul och lite coolt också! Alltid kul att testa grejer! Men jag kommer inte att göra om det! ;-)

2011-03-02 @ 02:26:55
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0