Torsdagen den 3 mars 2011.


Även den här morgonen så gick vi upp redan vid halvsjutiden, och vi var vid frukostbuffén vid sjutiden. Åt, åt, åt, och åt i ungefär en timme. Packade sen ihop våra badgrejer och gick bort till stranden.

 

En del av min frukost.

 Gulliga små "Tuk-Tuk"s!

 Sen så var vi på stranden från cirka halvnio till halvtre, i cirka sex timmar. Gick hem lite tidigare än vanligt, för vi tyckte allihopa att det räckte med sol för i dag. Badade, solade, badade, läste, och badade hela dagen.


Lunch åt vi på stranden. Jimmy och Borzko beställde mackor och öl av strandkillarna. Jenny och jag gick upp till en liten Supermarket och köpte en massa olika små saker som vi åt. Bland annat yoghurt, vitlöksbröd, frukt, muffins, och chips.

 

 

Dom sover gott på stranden! ;-)

 När vi kom hem så gjorde vi förstås oss i ordning först. Och sen så satt vi länge alla fyra på en av våra balkonger.


Jenny och jag satt lite med våra datorer. Borzko och Jimmy satt lite och läste.


Sen gick vi iväg ut på stan vid sextiden. Vi promenerade längs strandgatan som vanligt. I dag hade jag önskemål om att vi inte skulle äta middag på restaurang, utan äta av dom små vagnarna som finns överallt. Den maten äter oftast thailändarna själva av.


Vi gick in på en tvärgata och stannade till vid en vagn. Köpte varsin portion med nudelsoppa med en massa olika grönsaker och kött i. Det var otroligt gott. Och det kostade bara 50 THB per portion, alltså cirka 10 SEK.

 Efter det så gick vi och satte oss på en bar. Dom andra tre tog varsin öl. Och jag tog en tropical fruit shake.

 Sen var det dags för efterrätt. Så då blev dags för mer mat från vagnar på gatan. Varsin pannkaka med olika fyllningar på. Vi tog fyra olika och delade på. En citron/socker, en banan/choklad, en banan/karamell, och en med hasselnötscrème. Dom kostade också bara 50 THB = 10 SEK.

 Strosade runt lite på stan, shoppade lite smågrejer. Även på Apoteket och i en Supermarket.


Sen gick vi hem tidigt i går kväll, för alla var trötta. Satte oss på balkongen på hotellrummet. Pratade, läste, satt vid datorn, åt snacks, och drack lite gott. Somnade redan vid halvtolvtiden.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0