Lördagen den 7 maj 2011.


I morse så började dagen redan klockan sex. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Klockan sju gick Borzko upp och genomgick sina morgonbestyr. Och sen åt vi frukost.

Vi hade planerat att vara vid ÅterVinningsCentralen när dom öppnade klockan åtta. Tur nog så kollade jag innan vi åkte, och då upptäckte jag att dom inte öppnade förrän klockan nio...

Så då höll vi på och fixade med lite här hemma i en timme innan vi åkte iväg.

När vi kom till ÅVC vid fem i nio, så var det typ tjugo bilar framför oss. Men det gick fort ändå, och kvart över var vi på väg därifrån, efter att ha slängt det som vi packade bilen full med i går.Sen åkte vi till Huddinge en sväng, för att hjälpa en vän med en sak.

Efter det så åkte vi hem till Farsta igen, och så gick vi ner till källaren för att röja. Typiskt nog så fungerade inte lamporna i källaren, så vi fick stå och lysa med ficklampor medan vi rensade...

När bilen var full igen, så åkte Borzko iväg igen till ÅVC. Och den här gången följde inte jag med, utan jag gick till Centrum och solade solarium i en halvtimme då.En sväng i Centrum blev det sen, eftersom jag hade några ärenden att uträtta.Och på vägen hem så gick jag, som vanligt, och tittade längtansfullt upp mot "mitt" hus, och "min" balkong... ;-DNär Borzko kom hem från ÅVC igen sen, så packade vi bilen full med en tredje omgång, och så åkte han dit igen.

Jag stannade då hemma igen, och höll på och fixade hemma istället.

Fotograferade vår soffa gjorde jag också. Den måste vi sälja, eftersom den inte får plats i vår nya lägenhet.Under resten av eftermiddagen sen så höll vi på och röjde här hemma. Vi rensade bland annat bland jackor och skor, och åkte iväg och lämnade det i Myrornas återvinningslådor.

Vi tog också ner broderier, fotografier, en del tavlor, anslagstavlor, med mera från väggarna, inför fotograferingen av lägenheten på måndag.

Fram till halvfemtiden så höll vi på och fixade. Sen så gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta med mina föräldrar.

"Antonios" i Centrum var vi på den här gången. Vi mötte upp med mamma och pappa vid femtiden där.Till förrätt åt jag Toast Skagen.Till varmrätt åt jag halstrad gösfilé.Och till efterrätt så åt jag chokladtårta med vispgrädde.Vi satt på restaurangen i ungefär två timmar och åt och pratade.

Sen så gick vi därifrån vid sjutiden, och Borzko och jag följde då mina föräldrar hem till deras port, och sen så gick vi hem.

På vägen hem beundrade vi naturen.Klockan åtta så satte vi igång teven, och så tittade vi på premiärprogrammet av "Kvällen är din" med Martin Stenmarck. Har bloggat ett inlägg om det tidigare.

Efter programmet så hade vi tänkt oss att se en dvd-film. Men precis som i går kväll, så var vi båda trötta, och kände inte för någon film. Så Borzko satte sig och läste i sin bok, och jag satte mig med datorn en stund.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Synd att ni inte får plats med den snygga soffan!

2011-05-07 @ 22:43:47
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Ja, det är jättesynd, för jag älskar verkligen min soffa... Men den är för stor så det är inget att göra åt. Vi ska köpa någonting liknande, fast mindre.

2011-05-07 @ 23:03:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Malin

Nu blir jag riktigt orolig - är allt bra med dig? Kram

2011-05-09 @ 09:58:37
Postat av: Malin

Jag avsåg att du inte bloggat på en hel dag alltså - helt förståligt men väldigt olikt dig, därav min oro :)

2011-05-09 @ 10:00:01
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Malin: Allt bara bra med mig! :-D Men tyvärr så är inte allt bara bra med Blogg.Esse... ;-/

2011-05-09 @ 17:26:08
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Malin: Jag bloggade fem inlägg i gårkväll vid halvåttatiden. Men jag vet inte riktigt när dom kom in. Tydligen efter klockan tio i förmiddags i alla fall då, eftersom det var då du kommenterade.

2011-05-09 @ 17:27:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Malin

Skönt att höra att allt är väl! Jobbigt med bloggstrul... saknar dig när du inte uppdaterar flera gånger per dag - du har skämt bort oss ;) Kram!

2011-05-09 @ 20:45:54
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Malin: Skönt att nån saknar mig ibland! ;-DOch Blogg.Esse fortsätter att strula... Just nu så kan jag se din kommentar i min e-mail, men inte här i inlägget... :-/

2011-05-09 @ 20:50:21
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0