Måndagen den 9 maj 2011.


Jobbade först en helt vanlig dag på jobbet.

På vägen hem från jobbet så hämtade jag upp Jimmy. Han hade sin veckans lediga dag i dag, och hade bara varit hemma och tagit det lugnt under dagen. Hans bil stod kvar hemma hos oss sedan vi lånade den i helgen, så därför hämtade jag upp honom.

Sen klockan tre så kom vår mäklare plus en fotograf hit. Fotografen fotade vår lägenhet till annonsen. Och mäklaren och jag gick igenom vad som ska stå i annonsen.

Förmodligen på torsdag så kommer annonsen in på Svensk Fastighetsförmedling och på Hemnet. Och nästa vecka så kommer annonsen in i lokaltidningen Mitt i Söderort.

Och nästa söndag, den 22 maj, så är det visning här på lägenheten. Spännande...

När mäklaren och fotografen hade åkt i väg, så gick Jimmy och jag en sväng till Centrum. Hämtade ut ett bokpaket och handlade lite på Hemköp.

Vi gick sen hem igen, och Jimmy åt middag här med mig. En fika och en pratstund blev det sen. Och sen åkte Jimmy hem till sig i Fagersjö.

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma sen.

En liten stund hann jag sitta på balkongen också, innan solen försvann.

Satte mig sen i vardagsrumssoffan med datorn i knäet.

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden i dag. Efter att han hade ätit middag, duschat, och gjort sig i ordning, så satt vi länge och pratade och planerade om vår flytt.

Resten av kvällen sen så satt vi båda och läste i våra böcker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0