Dagens Dagbok - Tisdagen den 7 augusti 2007 - Kvällen.

Jimmy och jag kom hem till Farsta igen vid halvsjutiden. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning. Sen så satt han vid datorn en stund. Vid halvåttatiden så stack han sen iväg med sin bil hem till en kompis i Hagsätra.

 

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt i någon timma här hemma när jag kom hem. Sen vid halvåttatiden så satte jag mig uppe i vardagsrummet med min dator. La in fotografierna som jag hade tagit under dagen, och jag bloggade också en del bilder i ett inlägg.

 

Sen så tittade jag på teve i en timme. Sista avsnittet för i år av: "Allsång på Skansen". Efter det så satte jag mig med datorn igen. Bloggläsning och nyhetsläsning blev det då.

 

Borzko kom hem från jobbet vid strax före åtta. Han åt middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så tittade han på slutet av: "Allsång på Skansen". Och efter det så tittade han på: "Friidrott - DN-Galan". La sig gjorde han vid halvelvatiden, och i morgon bitti ska han upp vid halvfemtiden.

 

Jimmy kom hem tidigt i kväll, redan vid halvelvatiden. I går kväll kom han inte hem förrän vid halvettiden. Han gick och la sig nästan direkt när han kom hem. Han skulle titta på teve, och sen sova så småningom.

 

Och jag sitter här med datorn som vanligt. Funderar på om jag ska ställa ifrån mig den och istället börja att läsa i en ny bok.

(Kolla in dagens åtta fotografier i mitt tidigare inlägg i kväll.)


Kommentarer
Postat av: sofie

hejhej:)
titta gärna in och var med i "gissnings tävlingen" på min blogg, lycka till!

2007-08-07 @ 23:03:12
URL: http://soffiy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sofie: Okej. Ska kolla...

2007-08-07 @ 23:10:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0