EFIT-dag i dag! Men inte för mig...

I dag så var det EFIT-dag igen. Jag började morgonen med att fotografera ett kort i timmen, men sen så tappade jag lusten att fullfölja. De senaste gångerna har det inte varit lika roligt att göra EFIT, så jag avstod i dag. Jag tycker att det blir samma bilder jämt, och ibland så vet jag inte vad jag ska ta på.

I början så var det så himla roligt att vara med, men så känns det tyvärr inte nu. Jag får se hur jag gör med EFIT i framtiden. Antingen så är jag med varje gång framöver, eller så slutar jag helt, eller så kanske jag är med någon gång i bland när jag känner för det och har inspiration. Jag skulle nog tro att det blir det tredje alternativet.

I inlägget två inlägg neråt: "Dagens Dagbok - Tisdagen den 7 augusti 2007 - Dagen." så finns i alla fall åtta stycken kort från dagen. Ni får nöja er med dem i dag!

Länk till EFIT:s hemsida.

Länk till mina tidigare EFIT-inlägg.

Länk till inlägget med fotografierna från i dag.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Kör EFIT när du känner för det!!
Jag vaknade vid kl.06.00 och kunde inte somna om. Det var lika bra att stiga upp. Vilken tur att man sådana gånger har bloggen! Det är väl lika bra att börja vänja sig vid att gå upp dessa tider igen. Nästa onsdag börjar jag jobba igen.
Ha en trevlig dag!

2007-08-08 @ 06:33:33
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja usch... Jag börjar jobba nästa fredag... Så då blir det till att gå upp halvfem om morgnarna igen... :-(

2007-08-08 @ 08:35:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nina

*kikade in*
Hoppas du får en trevlig dag!.. :D

2007-08-08 @ 10:41:36
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Nina: Tack ska du ha! Det samma till dig! :-D

2007-08-08 @ 11:46:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0