"Aldrig mer" (The Point of Rescue) av Sophie Hannah - 2011 (2008) - Bok---------

Recension av boken: "Aldrig mer" (The Point of Rescue) av Sophie Hannah - 2011 (2008) (Genre: Engelsk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

---------


"Sally Thorning sitter och tittar på nyheterna med sin man när hon hör ett namn hon aldrig trodde att hon skulle få höra igen: Mark Bretherick. Det är ett namn hon inte borde känna igen.

Året innan blev en tjänsteresa Sally hade planerat inställd i sista minuten. Längtan efter en paus från sitt hektiska liv som småbarnsmamma med ett krävande jobb fick Sally att inte berätta för sin man att resan hade blivit inställd. I stället gav hon sig själv en hemlig semester på ett litet hotell i present. Allt hon ville ha var lite lugn och ro och tid för sig själv. Men så blev det inte eftersom Sally träffade en man … Mark Bretherick.

Alla detaljer stämmer: var han bor, vad han jobbar med, hans fru Geraldine och dottern Lucy. Alla detaljer – bortsett från att bilden på nyheterna visar en man som Sally aldrig har sett förut. Och nu är både Geraldine och Lucy Bretherick döda ...
"

 

(Kopierat från bbb.se)


--------- 

Jag har läst båda Sophie Hannahs tidigare böcker, "Lilla hjärtat" och "Ett perfekt offer". Och jag tyckte mycket om dom båda två.

Den tredje boken "Aldrig mer" är uppbyggd på samma sätt som dom tidigare. Det är mer av en psykologisk thriller än en kriminalroman.

Boken är spännande och absolut inte förutsägbar. Och lite annorlunda mot traditionella kriminalromaner.

Så jag kan helt klart rekommendera boken.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------

Betyg: 4 av 5.

---------

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Bra Böcker.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0