Onsdagen den 20 juli 2011.


Även i dag blev morgonen och förmiddagen ungefär som i går.

Efter uppgång, iordninggörande, och frukost, så satte vi igång med dagens arbete vid halvtiotiden.

Vi packade ner det mesta från badrummet, men inte i flyttkartonger. Utan vi packade ner allt i massor med, tio stycken, necessärer. Men dom fick sen stå kvar i badrummet, för nerpackning först i nästa vecka. Rensade bort och kastade en hel del i badrummet också.

Vi röjde sen i skåpet under diskbänken. Kastade en hel del där också. Men packade ingenting där heller, för dom sakerna kommer vi nog att behöva innan flytten.

Gick sen igenom hela lägenheten och packade ner lite udda prylar bara.

Sen insåg vi att vi faktiskt nog är helt klara med packandet för tillfället. Vi ska ju faktiskt bo här i en hel vecka till, så resten får vänta med att packas ner först nästa vecka.

78 lådor packade, och 22 lådor kvar. Men alla dom kommer nog inte att gå åt.

När vi var klara hemma för dagen så gick vi en sväng till Centrum. Vi var på Apoteket och handlade lite saker. Och på Konsum och handlade en hel del matvaror. Clas Ohlson fick också ett besök. Där handlade vi bland annat två stycken nya brandvarnare, fem stycken fönsterhakar/vädringsbeslag, och lite andra småsaker.

Efter att vi sen hade varit hemma en stund, så ringde en av hantverkarna inför vår kommande badrumsrenovering. Det var han som skulle fixa elen i badrummet, och han behövde träffa oss i lägenheten. Så vi gick då upp dit och pratade med honom. En av målarna var där och målade, och vi pratade lite med honom också.

Lite kort tog jag också.

Här är en del av tavlan i porten över vilka som bor i vårt hus.Och här är vår dörr.Och så två kort från balkongen.När vi sen kom hem igen så åt vi middag. Det blev mat från frysen i dag också, eftersom vi håller på att rensa den nu inför flytten.

Efter maten så satte vi oss på balkongen och läste i våra böcker. Jag läste ut boken "Staden utan kvinnor" av Madeleine Hessérus. Och sen började jag på boken "Flod" av Carolina Fredriksson.

(Rena rama julafton var det i dag när brevbäraren kom! Fem recensionsexemplar var dagens post! Har bloggat om det i tidigare inlägg.)

Nu är klockan strax åtta, och vi sitter fortfarande på balkongen och njuter av den sköna kvällen. Så småningom så går vi väl sen in, och sen blir det nog en dvd-film även i kväll.Sju (7!) dagar kvar till flytt! ;-DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0