"Livräddare" (Lifeguard) av James Patterson & Andrew Cross - 2011 (2005) - Bok---------

Recension av boken: "Livräddare" (Lifeguard) av James Patterson & Andrew Cross - 2011 (2005) (Genre: Amerikansk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

---------


"Ned kommer från kriminella miljöer i Boston men tillbringar nu mer och mer tid i Palm Beach där han bland annat försörjer sig som servitör, bartender, livräddare – och ibland genom smärre brott. Men allt förändras den dag han först möter Tess, kvinnan som till synes har allt och nu fattat tycke för honom, den enkle livräddaren.

Och senare samma kväll drabbar katastrofen honom med full kraft. Hans allra närmaste vänner behöver bara göra en sista stöt i livet, men allt går fruktansvärt snett och alla fyra dör. Ned tvingas fly och möter på sin flykt FBI-agenten Ellie. Hon är till slut den enda som tror på att han inte är skyldig till de sju mord som därpå följer.
"

 

(Kopierat från piratforlaget.se)


--------- 

Jag har läst tre stycken böcker tidigare av James Patterson. Även dom tre böckerna har han skrivit tillsammans med någon annan författare.

Här är en länk till boken "Postcard Killers" som han skrev tillsammans med Liza Marklund.

Och här är länkar till böckerna "Dubbelspel" och "Bikini".

"Livräddare" är väldigt lik dom tidigare tre böckerna. Den är väldigt amerikansk, väldigt "manlig", och väldigt mycket "skriven av en äldre man".

Boken är extremt lättläst, med 120 kapitel på 363 sidor, vilket innebär att varje kapitel endast är i snitt tre sidor.

Men jag tycker om boken! Den är perfekt för en stunds lättsmält och snabbläst underhållning. Så om man vill ha lite lättläst och hårdkokt amerikansk deckare så rekommenderar jag boken.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------

Betyg: 3,5 av 5.

---------

Denna bok var en recensionsbok, i PDF-format, från Bokförlaget Piratförlaget.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0