"Morgonen hon försvann" (Fear the Worst) av Linwood Barclay - 2011 (2009) - Bok---------

Recension av boken: "Morgonen hon försvann" (Fear the Worst) av Linwood Barclay (2011) (Genre: Kanadensisk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

---------


"Tim Blakes liv är ingen framgångssaga, liksom många andra har han ett par större misslyckanden bakom sig. Men det är inget dåligt liv, och en stor anledning till det är tonårsdottern Sidney. En eftermiddag kommer Sidney inte hem.


När Tim åker till hotellet där hon sommarjobbar visar det sig att ingen på hotellet hört talas om Sidney. Inte ens hennes närmaste vänner vet var Sidney hållit hus den här sommaren. Tims liv förvandlas långsamt till en mardröm och han blir alltmer desperat i sitt sökande. Dagarna går utan några livstecken från Sidney. Så hittas hennes övergivna bil. Där finns spår av blod. Det börjar stå klart för Tim att han inte är ensam i sin jakt efter dottern. Han måste inte bara hitta henne. Han måste hitta henne först."


(Kopierat från kabusabocker.se)


--------- 

Det här är den tredje boken som jag har läst av Linwood Barclay. Och jag har tyckt lika mycket om dom alla tre.

(Här är en länk till min recension av hans andra bok, och i det inlägget finns det en länk till den första boken.)

Alla tre böckerna är uppbyggda på ungefär samma sätt. Cliffhangers i slutet på varje kapitel, så det är svårt att lägga ifrån sig boken. Och det är också en hel del humor i böckerna.

Men framförallt så böckerna väldigt, väldigt spännande.

"Morgonen hon försvann" var mycket spännande, väldigt lättläst, och absolut inte förutsägbar. Jag kan helt klart rekommendera den, och dom tidigare böckerna, för några timmars bra och underhållande läsning.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------

Betyg: 4,5 av 5.

---------

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Kabusa Böcker.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0